РЕЦЕПТИ
Головна / РЕЦЕПТИ
Лангош – смакота по-словацьки
Лангош – смакота по-словацьки

Якщо ви завітаєте до Словаччини і побачите туриста або місцевого жителя з якоюсь смакотою в руках, то знайте – це лангош. Готується він просто, а смакується добре. Так чому б не приготувати цю страву в домашніх умовах?

ДЕТАЛЬНІШЕ
Лечо по-угорськи
Лечо по-угорськи

Лечо – страва угорської національної кухні, яка отримала широке розповсюдження в Центральній та Східній Європі. Пропонуємо вам класичний рецепт лечо з солодкого перцю та томатів.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Угорський суп-локшина з м'ясом
Угорський суп-локшина з м'ясом

Близько 200 років тому один з французьких мандрівників назвав Угорщину справжньою країною смаків і ароматів. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі рецепт смачного супу з м'ясом по-угорськи.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Пататас бравас (картопля по-іспанськи)
Пататас бравас (картопля по-іспанськи)

Так хочеться картопельки... З якимось смачним пікантним соусом. О, є ідея! А чи не приготувати нам сьогодні картоплю по-іспанськи або пататас бравас – «картопля бадьора»?

ДЕТАЛЬНІШЕ
Гаспачо
Гаспачо

Сьогодні у нас в меню – гаспачо! Гордість національної іспанської кухні. Деївська спостерігала за процесом приготування і навіть встигла додати свою родзинку в цю смачну і незвичайну страву.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Крем-суп з солодкого перцю і помідорів
Крем-суп з солодкого перцю і помідорів

Крем-суп з солодкого перцю і помідорів – це смачна, легка та корисна страва з національної іспанської кухні, від якої так і віє духом палкого півдня. Деївська розповість, як її приготувати вдома.

ДЕТАЛЬНІШЕ