РЕЦЕПТИ
Головна / РЕЦЕПТИ
Данський картопляний салат з кропом і йогуртовою заправкою
Данський картопляний салат з кропом і йогуртовою заправкою

Данія — це не тільки справжнє Королівство та батьківщина чудового казкаря, а й чудова скандинавська кухня — повна протилежність американському «фаст-фуду», яка готується без поспіху, без зайвої екзотики, з традиційних продуктів і за старими перевіреними рецептами.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Гамбурзький суп айнтопф
Гамбурзький суп айнтопф

Побувати в Гамбурзі варто заради свіжого хліба з місцевої пекарні та густого супу айнтопф, який подають у кожному ресторані. Особливість супу в мінливому складі: можна цілий день куштувати його в різних закладах, отримуючи страви з абсолютно протилежним смаком.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Хрустка качка з пивом і грибами
Хрустка качка з пивом і грибами

Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт Баварської національної кухні. У Баварії справжній культ пива, а в якості закуски до нього корінні баварці віддають перевагу м'ясу — це свиняча рулька, сардельки зі свинини і телятини, традиційні білі ковбаски або хрустка качка.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Лангош – смакота по-словацьки
Лангош – смакота по-словацьки

Якщо ви завітаєте до Словаччини і побачите туриста або місцевого жителя з якоюсь смакотою в руках, то знайте – це лангош. Готується він просто, а смакується добре. Так чому б не приготувати цю страву в домашніх умовах?

ДЕТАЛЬНІШЕ
Лечо по-угорськи
Лечо по-угорськи

Лечо – страва угорської національної кухні, яка отримала широке розповсюдження в Центральній та Східній Європі. Пропонуємо вам класичний рецепт лечо з солодкого перцю та томатів.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Угорський суп-локшина з м'ясом
Угорський суп-локшина з м'ясом

Близько 200 років тому один з французьких мандрівників назвав Угорщину справжньою країною смаків і ароматів. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі рецепт смачного супу з м'ясом по-угорськи.

ДЕТАЛЬНІШЕ