Головна / Рецепти / Гамбурзький суп айнтопф

Гамбурзький суп айнтопф

Гамбурзький суп айнтопф — рецепт від Деївської

У Гамбурзі шанують і зберігають старовинні рецепти традиційної німецької кухні. Побувати в Гамбурзі варто заради свіжого хліба з місцевої пекарні та густого супу айнтопф, який подають у кожному ресторані. Особливість супу в мінливому складі: можна цілий день куштувати його в різних закладах, отримуючи страви з абсолютно протилежним смаком.

Записуйте класичний рецепт.

Інгредієнти:

  • свинина (або яловичина) — 0,5 кг;
  • куряче філе — 0,3 кг;
  • морква — 0,3 кг;
  • картопля — 0,5 кг;
  • горох — 200 г;
  • квасоля — 200 г;
  • вода;
  • олія Деївська «Рафінована» — 50 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник, сіль, перець — за смаком.

Всім смачного разом з Деївською!

Процес приготування:

  1. Наріжте м'ясо великими кубиками, покладіть на дно каструлі (потрібна каструля з товстим дном!), налийте олію і півсклянки води. Тушіть протягом 15 хвилин.
  2. Поки готується м'ясо, почистіть і крупно поріжте овочі.
  3. Покладіть до м'яса порізані овочі, горох, квасолю та спеції. Залийте гарячою водою (щоб овочі опинилися у воді цілком).
  4. Тушіть під закритою кришкою на слабкому вогні близько 45 хвилин.
  5. Перемішайте готовий суп і дайте йому настоятися ще 10 хвилин під кришкою.