Головна / Рецепти / Лечо по-угорськи

Лечо по-угорськи

Лечо по-угорськи — рецепт від Деївської

Лечо – страва угорської національної кухні, яка отримала широке розповсюдження в Центральній та Східній Європі. Пропонуємо вам класичний рецепт лечо з солодкого перцю та томатів.

Процес приготування:

  1. Видаляємо з перцю насіння та мембрани й нарізаємо його. В Угорщині перець зазвичай нарізають тонкими і продовгуватими брусочками.
  2. Тепер беремося за соус. Ставимо на вогонь каструлю з томатним пюре, олією Деївська рафінована, оцтом, спеціями (сіллю і цукром) та доводимо до кипіння.
  3. Коли соус закипить, опускаємо в нього нарізаний перець. Кип'ятимо на середньому вогні 5-7 хвилин, після чого знімаємо з вогню.
  4. Відразу ж укладаємо наші перчики по банках, закриваємо і зберігаємо в сухому прохолодному місці.

Всім смачного разом з Деївською!