Головна / Рецепти / Угорський суп-локшина з м'ясом

Угорський суп-локшина з м'ясом

Угорський суп-локшина з м'ясом

 

Близько 200 років тому один з французьких мандрівників назвав Угорщину справжньою країною смаків і ароматів. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі рецепт смачного супу з м'ясом по-угорськи.

Процес приготування:

  1. З помідорів зняти шкірку і нарізати кубиками.
  2. Моркву натерти на тертці, селеру нарізати тонкими кільцями.
  3. Свинину нарізати маленькими шматочками і обсмажити на олії Деївська з подрібненою цибулею.
  4. Посолити, поперчити за смаком та додати помідори, селеру і моркву. Тушкувати 10 хвилин.
  5. Залити масу гарячим бульйоном і довести до кипіння.
  6. Покласти в суп локшину і варити до готовності.
  7. Додати вершкове масло (50 г).
  8. Шинку нарізати соломкою і додати в суп. Посипати рубаною зеленню (1 пучок).

Всім смачного разом з Деївською!