Спеції
Лавровий лист (цільний)

Лавровий лист (цільний)

Лавровий лист — листя лавра благородного, що використовуються в кулінарії як прянощі.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Паприка зелена (пластівці)

Паприка зелена (пластівці)

Паприка — це не тільки сам перець, але і спеція з нього. Зелена паприка менш солодка ніж червона, і має харак...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Петрушка (подрібнена)

Петрушка (подрібнена)

Петрушка володіє пряним запахом, солодкуватим пряним і терпким смаком. Найчастіше вона використовується д...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Базилік (пластівці)

Базилік (пластівці)

Листя і стебла базиліку, завдяки вмісту ароматичних речовин, використовують в свіжому і в сушеному вигляді ...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Часник сушений (пластівці)

Часник сушений (пластівці)

Часник — овоч, який входить до складу безлічі самих різноманітних страв. Зазвичай у кулінарії використовую...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кріп (подрібнений)

Кріп (подрібнений)

Кріп володіє сильним пряним освіжаючим смаком і запахом. Сушений кріп вживається в різних сумішах прянощів...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чорний перець (мелений)

Чорний перець (мелений)

Чорний мелений перець застосовують для приготування перших та других страв — овочевих, м'ясних та рибних. В...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чорний перець (горошок)

Чорний перець (горошок)

Горошок чорного перцю широко застосовують для приготування перших та других страв — овочевих, м'ясних та р...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Паприка червона (подрібнена)

Паприка червона (подрібнена)

Паприка червона подрібнена використовується для приготування овочевих салатів, соусів, аджики, кетчупу, ле...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Перець білий (горошок)

Перець білий (горошок)

Білий перець використовують як приправу, замінюючи ним звичний чорний перець.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Розмарин (подрібнений)

Розмарин (подрібнений)

Розмарин — приправа, яка ідеально підходить до будь-яких видів м'яса і птиці. Доречний розмарин при приготу...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Перець духмяний (горошок)

Перець духмяний (горошок)

Перець духмяний горошок використовують у всіх видах соусів та маринадів: до м'яса, грибів, риби. Також засто...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Часник (гранулами)

Часник (гранулами)

Використання цієї приправи дозволяє надавати стравам часниковий аромат, але при цьому гарантовано уникнут...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Морква пластівці

Морква пластівці

У кулінарії моркву сушену пластівцями можна використовувати у всіх стравах, в рецептурі яких потрібно дода...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Цибуля різана

Цибуля різана

Чудово підходить в якості заміни свіжої цибулі при додаванні в гарячі страви. Додавати бажано за 10-15 хв до п...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Майоран

Майоран

Майоран, мабуть, одна з найпопулярніших приправ у світі, яку можна додавати в будь-які страви для придавання...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чабер пластівці

Чабер пластівці

Чабер — популярна приправа для страв з овочів, м'яса і риби, широко застосовується для засолювання і марину...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Кориця подрібнена

Кориця подрібнена

Кориця — кора деяких видів рослин роду коричник, використовується в кулінарії як пряність.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Перець чилі подрібнений

Перець чилі подрібнений

Перець чилі додають в супи, особливо в томатний, рибний, в гуляш, практично в усі види м'яса і ковбас, викорис...

ДЕТАЛЬНІШЕ

М'ята подрібнена

М'ята подрібнена

Кулінари додають м'яту як приправу до різних овочів (томатів, огірків, картоплі, капусті, моркві) і бобових. Ї...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Коріандр молотий

Коріандр молотий

оріандр — одна з небагатьох прянощів, всі частини яко] вживаються в їжу. Через високий вміст корисних речов...

ДЕТАЛЬНІШЕ