Спеції
Лавровий лист

Лавровий лист

Лавровий лист - не тільки ароматна приправа для смачної страви, якою користуються з давніх-давен, а й чудоді...

Петрушка

Петрушка

Петрушка володіє пряним запахом, солодкуватим пряним і терпким смаком. Найчастіше вона використовується д...

Базилік

Базилік

Листя і стебла базиліку, завдяки вмісту ароматичних речовин, використовують в свіжому і в сушеному вигляді ...

Кріп

Кріп

Кріп володіє сильним пряним освіжаючим смаком і запахом. Сушений кріп вживається в різних сумішах прянощів...

Чорний перець

Чорний перець

Чорний мелений перець застосовують для приготування перших та других страв — овочевих, м'ясних та рибних. В...

Чорний перець

Чорний перець

Горошок чорного перцю широко застосовують для приготування перших та других страв — овочевих, м'ясних та р...

Паприка червона

Паприка червона

Паприка червона подрібнена використовується для приготування овочевих салатів, соусів, аджики, кетчупу, ле...

Розмарин

Розмарин

Розмарин — приправа, яка ідеально підходить до будь-яких видів м'яса і птиці. Доречний розмарин при приготу...

Перець духмяний

Перець духмяний

Перець духмяний горошок використовують у всіх видах соусів та маринадів: до м'яса, грибів, риби. Також засто...

Часник

Часник

Використання цієї приправи дозволяє надавати стравам часниковий аромат, але при цьому гарантовано уникнут...

Морква пластівці

Морква пластівці

У кулінарії моркву сушену пластівцями можна використовувати у всіх стравах, в рецептурі яких потрібно дода...

Цибуля

Цибуля

Чудово підходить в якості заміни свіжої цибулі при додаванні в гарячі страви. Додавати бажано за 10-15 хв до п...

Чабер

Чабер

Чабер — популярна приправа для страв з овочів, м'яса і риби, широко застосовується для засолювання і марину...

Кориця

Кориця

Кориця — кора деяких видів рослин роду коричник, використовується в кулінарії як пряність.

Перець Чилі

Перець Чилі

Перець чилі додають в супи, особливо в томатний, рибний, в гуляш, практично в усі види м'яса і ковбас, викорис...

Коріандр

Коріандр

оріандр — одна з небагатьох прянощів, всі частини яко] вживаються в їжу. Через високий вміст корисних речов...