Наше господарство має власні два невеликих сади грецького горіху і фундука.
Ліщинові горіхи або фундук — дрібноплідні (завдовжки до 3 см і завширшки до 2 см) плоди рослин роду ліщина.
Фундук багатий на корисні мононенасичені жири та антиоксиданти, такі як мідь та марганець, які можуть допомогти захистити організм від ушкодження вільними радикалами. Він також є одним з найбагатших антиоксидантом вітаміном Е. Фундук також містить залізо, яке допомагає переміщати кисень по тілу, і фолієву кислоту, яка необхідна для нового зростання та особливо важлива під час вагітності. Вони є джерелом вітамінів групи B, які важливі для правильного клітинного і енергетичного метаболізму. Фундук також є джерелом калію, міді, кальцію і магнію. Саме мідь відіграє життєво важливу роль в захисті і поліпшенні деяких форм артриту, сповільнюючи загальний процес старіння і навіть стимулюючи клітини мозку. Мідь також сприяє підвищенню імунітету, захищаючи від звичайних хвороб.
Дикорослі і садові ліщинові горіхи використовують для кондитерських виробів, солодкого тіста. Одним з найпопулярніших продуктів з фундука є Nutella[. Шоколадна паста з фундука часто використовується з арахісовим маслом або замість нього та є фаворитом в багатьох сім'ях у всьому світі. Проте, Nutella багата як калоріями, так і насиченими жирами, тому її слід вживати в помірних кількостях. Інші поширені продукти з фундука включають молоко з фундука, борошно з фундука, горіхи в шоколаді й масло фундука.
Ліщинові горіхи або фундук — дрібноплідні (завдовжки до 3 см і завширшки до 2 см) плоди рослин роду ліщина.
Фундук багатий на корисні мононенасичені жири та антиоксиданти, такі як мідь та марганець, які можуть допомогти захистити організм від ушкодження вільними радикалами. Він також є одним з найбагатших антиоксидантом вітаміном Е. Фундук також містить залізо, яке допомагає переміщати кисень по тілу, і фолієву кислоту, яка необхідна для нового зростання та особливо важлива під час вагітності. Вони є джерелом вітамінів групи B, які важливі для правильного клітинного і енергетичного метаболізму. Фундук також є джерелом калію, міді, кальцію і магнію. Саме мідь відіграє життєво важливу роль в захисті і поліпшенні деяких форм артриту, сповільнюючи загальний процес старіння і навіть стимулюючи клітини мозку. Мідь також сприяє підвищенню імунітету, захищаючи від звичайних хвороб.
Дикорослі і садові ліщинові горіхи використовують для кондитерських виробів, солодкого тіста. Одним з найпопулярніших продуктів з фундука є Nutella[. Шоколадна паста з фундука часто використовується з арахісовим маслом або замість нього та є фаворитом в багатьох сім'ях у всьому світі. Проте, Nutella багата як калоріями, так і насиченими жирами, тому її слід вживати в помірних кількостях. Інші поширені продукти з фундука включають молоко з фундука, борошно з фундука, горіхи в шоколаді й масло фундука.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 500 г |
Ціна за 1 кг | 342 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 255,50 ₴