Наше господарство має власні два невеликих саду волоського горіха та фундука.
Фундук — дрібноплідні (завдовжки до 3 см і завширшки до 2 см) плоди рослин роду горішник.
Фундук багатий на корисні мононенасичені жири й антиоксиданти, як-от мідь і марганець, які можуть допомогти захистити організм від пошкодження вільними радикалами. Він також є одним із найбагатших антиоксидантом вітаміном Е. Фундук також містить залізо, яке допомагає переміщати кисень по тілу, і фолієву кислоту, яка необхідна для нового росту й особливо важлива під час вагітності. Вони є джерелом вітамінів групи B, які важливі для правильного клітинного та енергетичного метаболізму. Фундук також є джерелом калію, міді, кальцію та магнію. Саме мідь відіграє життєво важливу роль у захисті та поліпшенні деяких форм артриту, сповільнюючи загальний процес старіння й навіть стимулюючи клітини мозку. Мідь також сприяє підвищенню імунітету, захищаючи від звичайних захворювань.
Дикоростувальні та садові горіхи використовують для кондитерських виробів, солодкого тіста. Одним із найпопулярніших продуктів із фундука є Nutella. Шоколадна паста з фундука часто використовується з арахісовою олією або замість неї та є фаворитом у багатьох сім'ях у всьому світі. Однак Nutella багата як на калорію, так і насичені жири, тому її треба вживати в помірних кількостях. Інші поширені продукти з фундука містять молоко з фундука, борошно з фундука, горіхи в шоколаді та олію фундука.
Фундук — дрібноплідні (завдовжки до 3 см і завширшки до 2 см) плоди рослин роду горішник.
Фундук багатий на корисні мононенасичені жири й антиоксиданти, як-от мідь і марганець, які можуть допомогти захистити організм від пошкодження вільними радикалами. Він також є одним із найбагатших антиоксидантом вітаміном Е. Фундук також містить залізо, яке допомагає переміщати кисень по тілу, і фолієву кислоту, яка необхідна для нового росту й особливо важлива під час вагітності. Вони є джерелом вітамінів групи B, які важливі для правильного клітинного та енергетичного метаболізму. Фундук також є джерелом калію, міді, кальцію та магнію. Саме мідь відіграє життєво важливу роль у захисті та поліпшенні деяких форм артриту, сповільнюючи загальний процес старіння й навіть стимулюючи клітини мозку. Мідь також сприяє підвищенню імунітету, захищаючи від звичайних захворювань.
Дикоростувальні та садові горіхи використовують для кондитерських виробів, солодкого тіста. Одним із найпопулярніших продуктів із фундука є Nutella. Шоколадна паста з фундука часто використовується з арахісовою олією або замість неї та є фаворитом у багатьох сім'ях у всьому світі. Однак Nutella багата як на калорію, так і насичені жири, тому її треба вживати в помірних кількостях. Інші поширені продукти з фундука містять молоко з фундука, борошно з фундука, горіхи в шоколаді та олію фундука.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 150 г |
Ціна за 1 кг | 416 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 117,50 ₴