Мелена гвоздика як приправа має солодкий, теплий смак і інтенсивний аромат. Вона добре поєднується з ароматами духмяного перцю, кориці, мускатного горіха, ванілі і цитрусових і проявляє себе однаково добре як в пікантних, так і в солодких стравах.
Приправа мелена гвоздика традиційно асоціюються з блюдами, що подаються восени і зимою, такими як гарбузовий пиріг, гарбузовий суп, індичка і інші страви з птаха.
Мелена гвоздика використовується для надання аромату соусам, супам і стравам з рису, особливо ряду традиційних індійських блюд, і це один з компонентів гарам масала. Мелену гвоздику додають в десерти, згадаєте егг-ног або гарбузовий пиріг. Мелена гвоздика добре поєднується з корицею або мускатним горіхом.
Мелена гвоздика використовується в рецептах по всьому світу. Ви знайдете її в м'ясних стравах та каррі, ароматних фруктах і маринадах і навіть в напоях, таких як вино і сидр.
Вага: 0.5 кг
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип спецій | Гвоздика |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 500 г |
Тип | Порошок |
- Ціна: 226 ₴