
Кориця, 0.5 кг
143 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- В наявності
- +380 (67) 951-20-88
В основному цю пряність використовують для приготування різноманітних десертів: пирогів, тортів, тістечок, печива, пряників, кексів, булочок, пиріжків, шоколаду, шоколадних цукерок.
Прекрасно кориця поєднується з яблуками, тыквою, молочними продуктами, сиром.
Пряність додають у солодкі каші, варення, джеми.
Дуже зручно додавати щіпку кориці в каву або гарячий шоколад.
Крім солодких страв та напоїв, корицю додають у м'ясні страви з курки, свинини, баранини, соуси.
В Азії порошок кориці також використовується для сумішей прянощів. Місцеві жителі використовують для харчування листя кориці так само, як і лавровий лист.
В Америці корицю та цукор часто застосовують як добавку до каші або фруктів, особливо до яблук.
У Німеччині кориця найчастіше зустрічається у поєднанні з цукром, для приготування солодких страв, випічки та глінтвейну, ріже для гострих та м'ясних страв.
Корицю використовують при консервуванні, особливо у маринадах.
Ця пряна приправа допоможе полегшити стан при вірусних захворюваннях завдяки антиоксидантній активності та здатності уповільнювати запальні процеси в організмі. Так, гарячі напої з додаванням кориці можуть знизити головний біль, посилити потовиділення, полегшити дихання та знизити набряки слизової носа. Кориця підвищує загальний тонус та стійкість організму до різних вірусів.
Вага: 0.5 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 500 г |
Тип | Порошок |
- Ціна: 143 ₴