
Розмарин, 0.5 кг
143 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- В наявності
- +380 (67) 951-20-88
У кулінарії використовують запашні свіжі, а також висушені, згорнуті в тонкі трубочки листя одного з видів розмарину (Rosmarinus officinalis). Аромат розмарину нагадує складну суміш камфори, евкаліпта, сосни і лимона.
Важливо не переборщити з цієї спецією в стравах. Вона володіє дуже вираженим смаком і запахом. Розмарин — приправа, застосування якої здатне заглушити смак інших інгредієнтів. Зате ця властивість робить розмарин незамінним в стравах з баранини, м'яса кролика, а також різноманітної дичини. Він відіб'є специфічний присмак такого м'яса і додасть нотку благородного смаку. Як варіант, киньте кілька гілочок розмарину в мангал на вугілля, і шашлик або барбекю набудуть приємного аромату.
Взагалі, розмарин — приправа, яка ідеально підходить до будь-яких видів м'яса і птиці. Доречний розмарин при приготуванні розсолів і маринадів для консервування овочів та грибів, можна додати трохи приправи в квашену капусту. Будь-яка страва з грибів тільки виграє від додавання розмарину. Хороший він і як додаток до тушкованих овочів — кабачків, картоплі, баклажанів, томатів, квасолі, капусти, в тому числі цвітної, і так далі. Використовують його в салатах, соусах, супах і навіть випічці.
Розмарин чудово поєднується з іншими спеціями, входить в букет прованських трав. Виняток — лавровий лист. В одній страві з розмарином він не доречний.
Вага: 0.5 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Мадагаскар |
Тип спецій | Розмарин |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 500 г |
Тип | Подрібнені інгредієнти |
- Ціна: 143 ₴