Стародавні римляни подавали соус з чабера з оцтом до рибних і м'ясних страв. Пізніше в Європі чабер додавали як наповнення в рулети з телятини та індички, в соуси для риби та інших страв, в ковбасу і пироги зі свининою.
У Болгарії ця рослина є популярною приправою для страв з овочів, м'яса і риби, входить в рецептуру «болгарського кетчупу». З давніх часів застосовується як приправа в молдавській кухні, де носить назву чімбру. Активно використовується в абхазькій, вірменській, грузинській та узбецькій кухні. У багатьох національних кухнях широко застосовується для засолювання і маринування.
Вага: 0.5 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип спецій | Чабер |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 500 г |
- Ціна: 226 ₴