Часник — овоч, який входить до складу безлічі самих різноманітних страв. Зазвичай у кулінарії використовують свіжий часник, але все частіше можна зустріти його в подрібненому і висушеному вигляді. Часник сушений пластівцями набагато зручніше зберігати і він доступний протягом усього року.
У часнику присутня велика кількість вітамінів і максимально корисних мінеральних речовин. Сушений часник багатий холіном, вітамінами групи В, С, Е, РР, макро- і мікроелементами: калієм, магнієм, цинком, селеном, міддю і марганцем, залізом, кобальтом, фосфором, натрієм. Часник сушений є природним джерелом фітонцидів, які беруть участь у боротьбі зі всіма відомими на сьогоднішній день видами патогенних мікроорганізмів.
Сушений часник додають в салати, супи, страви з м'яса, птиці, риби, морепродуктів, овочів для надання їм характерного смаку та аромату, використовують при консервації, кладуть у ковбаси та м'ясні делікатеси, холодці, соуси, а також у тісто при випіканні часникового хліба та булочок.
Вага: 0.5 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Часник |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 500 г |
- Ціна: 173 ₴