Цибуля ріпчаста — одна з найважливіших овочевих культур. Цибулини і листя використовуються як приправа в консервній промисловості, до салатів, вінегретів, грибів, овочевих і м ясних страв, а також як пряно-вітамінна закуска і смакова добавка до супів, соусів, підливи, фаршів.
Цибуля — гарний вітамінний засіб, особливо рекомен-дованих в зимово-весняний період, але використовується круглий рік. Значна кількість мінеральних солей сприяє нормалізації водно-сольового обміну в організмі, а своєрідний запах і гострий смак збуджують апетит.
Цибулю сушену додають у м'ясні, рибні, овочеві страви, супи, гуляші, соуси, начинку для пирогів та іншої випічки.
Вага: 0.5 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 500 г |
- Ціна: 161 ₴