Паприка червона (подрібнена), 30 г
13,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 50 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 2.16
- +380 (67) 951-20-88
Паприка — порошкоподібна приправа зі стиглого червоного стручкового перцю Capsicum annuum слабопекучих сортів. Для виготовлення порошку плоди червоного перцю спочатку сушать, а потім розмелюють.
Червоний стручковий перець, з якого виготовляється паприка, вирощується переважно в Угорщині, США, Іспанії та Туреччині, при цьому Угорщина є основним постачальником паприки. Паприка була завезена в Європу з Центральної Америки, але при вирощуванні червоного перцю в іншому кліматі втратила частину гостроти та стала більш солодкою.
Паприка червона подрібнена використовується для приготування овочевих салатів, соусів, аджики, кетчупу, лечо, запечених овочів, м’яса, птиці та риби, а також для гарнірів з картоплі, рису, спагетті.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Перець |
Тип | Фасовані |
Вага | 30 г |
Ціна за 1 кг | 210 |
Користувацькi характеристики | |
Виробник | Деївська олійниця |
- Ціна: 13,50 ₴