Кориця, 30 г
15 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 50 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 2.09
- +380 (67) 951-20-88
Додається при приготуванні ряду десертів, шоколаду, гострих льодяників і лікерів, ароматизації алкогольних і гарячих напоїв (чаю).
На Близькому Сході кориця часто використовується в гострих стравах з курки або баранини. В Азії порошок кориці також використовується для сумішей прянощів. Місцеві жителі використовують в їжу листя кориці так само, як європейці лавровий лист.
В Америці корицю і цукор часто застосовують як добавку до каші або фруктів, особливо до яблук.
У Німеччині кориця найчастіше зустрічається в поєднанні з цукром, для приготування солодких страв, випічки і глінтвейну, рідше для гострих і м'ясних страв.
Корицю використовують при консервуванні, особливо в маринадах.
Кориця має високу антиоксидантну дію.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип продукції | Сушені |
Тип | Фасовані |
Вага | 30 г |
Ціна за 1 кг | 254 |
Користувацькi характеристики | |
Виробник | Деївська олійниця |
Культура | Чабер |
- Ціна: 15 ₴